Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Dok administratori i urednici ovog foruma nastoje da obrišu ili izmene bilo koji dostupni materijal što je brže moguće, nemoguće je pregledati svaku poruku. Prema tome, na Vama je da znate da sve poruke poslate na ove forume iskazuju stavove i opredeljenja autora, nikako administratora, urednika ili webmastera (osim, naravno, poruka poslatih lično od ovih ljudi) i od sada se obavezujete uslovima.

Slažete se da ne šaljete nikakve pogrdne, nepristojne, vulgarne, klevetničke, odvratne, preteće, seksualno-orjentisane poruke ili bilo kakav materijal koji može narusiti bilo koje od korisničkih pravila. Postupajući drugačije, možete biti odmah i trajno isključeni (i Vaš internet provajder će biti obavešten). IP adrese svih poruka su sačuvane za pomoć u slucaju neprimene ovih uslova. Slažete se da webmaster, administrator i urednici ovog foruma imaju pravo da obrišu, izmene, pomere ili zatvore svaku temu u svako doba ako to smatraju potrebnim. Kao korisnik slažete se sa svim informacijama koje ste prethodno uneli i one ce biti sačuvane u bazi podataka. Da ove informacije ne budu objavljene ni jednoj trećoj osobi bez Vašeg dopuštenja webmasteru, administratoru i urednicima, oni se ne mogu se držati za odgovorne za bilo koji od hakerskih napada koji mogu preuzeti podatke koji mogu dovesti do neprilika.

Ovaj forum koristi cookies da bi sačuvao informacije na Vašem kompjuteru. Ovi cookies fajlovi ne sadrže ni jednu od informacija koju ste iznad ubacili, oni služe samo da upotpune bolji izgled strane. Email adresa se koristi samo za potvrdu vaših podataka registracije i šifre.

Kada kliknete na dugme za registraciju ispod, slažete se i obavezujete se sa svim ovim uslovima.

Da bi se na forum normalno odvijao i svima bilo lepo morate se pridržavati ovih mailh pravila:Registracija:
Obavezno upišite validan e-mail jer će Vam biti poslat mail sa linkov za aktivaciju naloga...

 

Otvaranje tema: Pre otvaranja neke teme dobro razmislite u koju kategoriju treba da je otvorite. Pre otvaranja tema koristite opciju "SEARCH" da bi videli da li ta tema već postoji.

 

Postovanje: Zabranjeno je vredjanje, omalovazavanje i svadja u svi postovima. Zabranjeno je postavljanje pornografije. Poželjno je korišćenje BBKodova (Upustva možete pronaći ovde)

 

Ostalo: Kada prekrsite pravila 3 puta, vašse upozorenje postaje naradžasto, a na dalje je sve manje i manje na jedno upozorenje (žuto i crveno) dok ne dodje do bana. Kada je neko banovan razlog i vreme biće upisani u temi Kažnjeni članovi koja se nalazi u pod-forumu Obaveštenja. Zabranjeno je dosadjivanje i reklamiranje putem PM-a (privatnih poruka). Ukoliko vam neko dosadjuje ili reklamira svoj sajt ili forum meni posaljite PM i on ce dobiti upozornje ili će mu biti ukinute Privatne poruke.
  •  

Programi Forum 2009 © | All rights reserved.

Free forum | ©phpBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Signalizirajte zloupotrebu | Latest discussions